marți, 11 mai 2010

Expozitii si targuri columbofile

Expozitii si targuri columbofile
Toti cei care aveti mai multe informatii legate de alte targuri si expozitii si vreti sa afle si altii de ele sunteti invitati sa-mi trimiteti un mesaj pe adresa de email de la optiunea contact. Multumesc anticipat tuturor colaboratorilor mei!




− 2010 −
1. Expozitii si targuri columbofile externe
Programul expozitiilor si targurilor de porumbei din diverse alte tari sunt:

16 Mai 2010 − Gyor, Ungaria: expozitie si targ de animale mici in Parcul Kiskut, langa Gradina Zoologica.
23 Mai 2010 − Zalaegerszeg, Ungaria: expozitie si targ de animale mici organizate in curtea scolii generale Petofi Sandor.
30 Mai 2010 − Gyor, Ungaria: expozitie si targ de animale mici in Parcul Kiskut, langa Gradina Zoologica.


targuri de porumbei la Monor, Ungaria in datele: 8 August, 12 Septembrie, 10 Octombrie.
expozitii si targuri de animale mici la Gyor, Ungaria in datele de: 13 si 27 Iunie, 11 si 25 Iulie, 8 si 22 August, 5 si 19 Septembrie, 3 si 17 Octombrie, 7 si 21 Noiembrie, 5 si 19 Decembrie. Locatia: Parcul Kiskut, langa Gradina Zoologica.
expozitii si targuri de animale mici organizate in curtea scolii generale Petofi Sandor din Zalaegerszeg, Ungaria in urmatoarele date: 20 Iunie, 18 Iulie, 15 August, 26 Septembrie, 24 Octombrie, 14 Noiembrie, 12 Decembrie.



2. Expozitii judetene de porumbei
Majoritatea acestor expozitii sunt locale, dar fiind invitati si alti columbofili din alte judete sau tari s-au extins. De obicei cand sunt expozitii sunt si targuri, dar asta cu totii o stim. Astfel, expozitiile anuntate de unii dintre voi sunt:

05-07 februarie − a avut loc expozitia de porumbei si animale mici in jud. Bihor la scoala din Sanmartin fiind organizat de catre Asociatia Nufarul Oradea. Pentru a putea vedea un minitur virtual al expozitiei de porumbei da click aici.


...daca stiti si altele anuntati-ma sa le putem face cunoscute!




3. Targurile de porumbei din Oradea in 2010
Programul targurilor columbofile de la Oradea pentru anul 2010 sunt:

Asociatia crescatorilor de pasari de curte si animale de blana "Lotus" Oradea va organiza pe datele de: 5 Septembrie, 3 Octombrie − informatii suplimentare se pot afla la numarul de telefon 0741-507247, dl Anton;
Asociatia de pasari si animale mici "Nufarul" Oradea va organiza targuri in: 15 August, 19 Septembrie, 17 Octombrie.
Targurile vor avea loc in bine cunoscutul loc sant al Cetatii Oradea. Va asteptam cu drag!




4. Targ international de porumbei in Brasov
Invitatie la Targul International de pasari Brasov: Asociatia Crescatorilor de pasari si animale mici de rasa pura Avirom Tara Barsei Brasov, in colaborare cu SC Instermon SRL Brasov, va invita sa participati la TARGUL INTERNATIONAL cu pasari de curte, porumbei (voiajori si ornament), animale de blana, pasari exotice, caini, pisici, produse specifice animalelor, hrana si medicamente. Targul va fi organizat in a treia sambata ale fiecarei luni, respectiv: 15 mai, 19 iunie, 17 iulie, 21 august, 18 septembrie, 16 octombrie, anul 2010 cu program intre orele 6:00-18:00. Locatia va fi in incinta Targului de animale (2.34 ha) din Lunca-Calnicului, com. Prejmer, la aproximativ 15 km de orasul Brasov, pe soseaua Brasov-Bacau. Cu aceasta ocazie va comunicam ca si-au exprimat dorinta de participare crescatorii din Moldova, Bulgaria, Ungaria, Germania, etc. Se vor organiza cu aceasta ocazie si licitatii de pasari si porumbei. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati administratia targului. Telefon: 0744-306525. Va multumim de participare.




5. Targuri de porumbei in Braila
In Braila este targ de iepuri si pasari in fiecare Duminica in spatele pietei mari de pe strada Republicii.




6. Targuri de porumbei in Bucuresti
In Bucuresti este targ de porumbei in fiecare Sambata la Piata Rahova si in fiecare Duminica la Samexpo, langa Complexul Europa.




7. Targuri de porumbei in jud. Cluj
Asociatia columbofila Porumbelul 2003 Turda organizeaza targ de pasari si animale mici in data de 25 iulie si 31 octombrie 2010. Targurile vor avea loc in incinta fostei fabrici de bere din sensul giratoriu. Va asteptam cu drag. Pentru mai multe informatii puteti lua legatura cu d-l Rus Odin la numarul de telefon: 0744-55.00.19

In Cluj, targul de porumbei, pasari de curte, pasari exotice si animale de companie are loc la Expo-Transilvania in a 3-a Duminica din fiecare luna.




8. Targuri de porumbei in Constanta
La Constanta in fiecare Duminica, in piata Brick este targ de porumbei.




9. Targuri de porumbei la Tarnaveni
In Tarnaveni, jud. Mures targurile de porumbei se vor organiza in urmatoarele date: 11 Iulie, 12 Septembrie, 14 Noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu